dogs and hugs

  • Ben jij dol op honden, maar kun je om wat voor reden dan ook geen hond in huis nemen?
  • Zou jij graag een keer met een hond willen spelen?
  • Zou jij graag een keer een hond willen aaien,
    knuffelen en verzorgen?
  • Ken jij iemand die ’t gezelschap van een buddy kan gebruiken?
  • wil jij diegene helpen om te laten ervaren hoe het is om samen met een hond te zijn?

Bij “DOGS AND HUGS”  krijg  je de mogelijkheid om lekker bezig te zijn met een knuffelhond.                      :
De activiteit “DOGS AND HUGS” is onderdeel van
“DOG UNDERSTANDING” , waarbij de hond centraal staat.

Bij “DOGS AND HUGS”  kijken we naar wat wij voor jou kunnen betekenen en wat jij nodig hebt!
Behalve dat het leuk en waardevol is,  kan “DOGS AND HUGS”   heel leerzaam zijn : voor jou en voor de honden!  Ons uitgangspunt is om meer samenwerking te creëren tussen mens en hond.

“DOGUNDERSTANDING”  geeft trainingen aan honden met afwijkend gedrag.  Door de vele positieve reacties van hondeneigenaren en omstanders hebben we gemerkt, dat er een grote behoefte is aan interactie met knuffelhonden.

Met het nieuwe concept “DOGS AND HUGS”  worden instellingen als opvangcentra, scholen, bejaardencentra en mensen met beperkingen beter bereikt. “DOGS AND HUGS”  onderscheidt zich daardoor ook van andere hondentrainers en opleidingscentra.

In een vertrouwde en veilige omgeving kan men een tijd liefdevol doorbrengen met een van onze honden: Wij komen met onze honden op locatie om in een bepaalde ruimte binnenshuis, tuin of open plek een fijne ontspannen sfeer te creëren tussen mens en dier. Aaien, knuffelen, borstelen, een stukje wandelen met een aangelijnde hond onder begeleiding van “DOGS AND HUGS”  . Ook hondeneigenaren zijn van harte uitgenodigd en kunnen zelfs aan een proef- training meedoen!Met een goede samenwerking en in goed overleg is heel veel mogelijk.

Wil je eventueel vrijwilliger(ster) worden bij  “DOGS AND HUGS”, en ons team komen versterken? meld je dan aan met je persoonlijke gegevens naar:     dogsandhugs8@gmail.com 

Leer je hond te begrijpen