16 gedachten over “Gastenboek”

 1. Hey Robin

  Veel succes gewenst met de officiële opening van Dog-understanding. Met jouw kennis, ervaringen en enthousiasme gaat het helemaal lukken!

  Bert (je badmintonmaatje)

 2. Hallo,

  Ik heb vandaag met mijn hond Mika de 2e training gehad bij Robin. Mika keek ons niet aan met het lopen en een buiten speeltje (op advies van Robin) moest hij niks van hebben. Na vandaag kijkt hij ons veel vaker aan en het speeltje is nu zijn beste vriendje geworden. Ik ben blij dat we de hulp van Robin hebben ingeschakeld en hoop dat Mika nog meer vooruitgang gaat boeken.

  Met vriendelijke groet,
  Rilinka Weurding

 3. Ik heb het alle vertrouwen in dat Mika een hele goede getrainde hond
  word, Dus gaan we komende tijd ons allemaal voor inzetten
  H.gr.v
  Robin

 4. Wij gaan er voor ….Robin en zijn Crew , om het Asser publiek een dag lang te laten zien wat de hond nadien kan en gaan informatie verstrekken …

  WE ARE ….GO FOR IT

 5. Sky en ik hebben nu 2 “lessen” van Robin gehad en wat hebben zowel Sky als ik al veel geleerd. Van een ongemanierde, overenthousiaste hond is Sky veranderd in een hond die alle aandacht voor me heeft en eindelijk luistert! En als we nu wandelen, word ik niet meer door Sky uitgelaten maar andersom.
  We zijn er nog lang niet, we hebben nog veel te leren, maar wat een vooruitgang! Ik verheug me alweer op woensdag, wat we dan allemaal weer gaan leren.

 6. Goedemorgen hondenliefhebsters en hondenliefhebbers‍
  Kreeg vandaag 8 maart 2018 een leuk bericht over mijn training geven van een klant aan hun hond. Wil hierbij Esther en Marco bedanken voor jullie compliment en ik word hier weer heel bij van.
  Robin Puijk
  Dog Understanding
  Work in progress
  Voor advies bij gedragsproblemen

  Een paar jaar geleden hebben wij een opvanghondje in huis genomen. Hij was behoorlijk getraumatiseerd en overal bang voor. Ik heb flink wat tijd geïnvesteerd in het winnen van zijn vertrouwen en dat is me aardig gelukt, maar 100% vertrouwen zal ik nooit krijgen. Ook met onze kinderen heeft hij een redelijke goede band. Mijn man heeft een drukke baan en is veel weg. De vertrouwensband tussen hem en de hond is dus nooit zo goed ontwikkeld. Daarom zijn we een paar keer met Robin op pad geweest en dat heeft heel goed geholpen. Robin kijkt echt naar hoe de hond reageert en stuurt de mens bij, niet de hond. De methode lijkt goed te werken want de band tussen hond en baas is een heel stuk verbeterd. Dank voor je hulp Robin!

  Marco & Esther

  Good morning dog lovers and dog lovers‍
  Got a nice message today about my training giving a client to their dog. Would like to thank Esther and Marco for your compliment and I am very fond of this.

  A few years ago we have taken care of a shelter. He was quite traumatized and afraid of everything. I have invested a lot of time in winning his trust and I have succeeded, but I will never get 100% confidence. He also has a reasonably good relationship with our children. My husband has a busy job and is far away. The trust between him and the dog is therefore never so well developed. That is why we went to Robin a few times and that has helped very well. Robin really looks at how the dog reacts and steers the human being, not the dog. The method seems to work well because the bond between dog and boss has improved a lot. Thanks for your help Robin!

  Marco & Esther

 7. Het was leuk vanmiddag(20-2-2019). We hebben weer een paar honden getraind. Daarmee zijn we naar de markt geweest in
  Assen. We hebben de honden nog verwend. Er is een nieuw tuigje gekocht en een slaapmat. Het was leuk dat voorbijgangers het net zo leuk vonden als ons. Wij moesten de voorbijgangers aanspreken omdat we moesten leren dat we terwijl we met anderen spraken we toch ook nog op de honden moesten letten . Dit is best moeilijk want respect tonen naar de mensen door ze aan te kijken en dan ook nog op de honden letten pfff! Als laatst zijn we nog in Van der Veen met z’n allen nog wat gaan drinken. Daar mochten de honden doen wat ze wilden en hebben ook water gekregen. We hebben veel geleerd maar zeker net zo veel plezier gehad. Bedankt allemaal voor de leuke, gezellige middag!!

 8. Even een paar X wat hulp en tips van Robin gekregen en wij hebben een heel andere gezellige hond! We doorzetten natuurlijk! Blij dat we Robin hebben ingeschakeld!

  Marisca en Kenzo

 9. Even een paar keer wat hulp en tips van Robin gekregen en wij hebben een heel andere gezellige hond! We doorzetten natuurlijk! Blij dat we Robin hebben ingeschakeld!

  Marisca en Kenzo

 10. Robin, heel hartelijk dank voor je hulp en tips. Beide honden gedragen zich nu een stuk beter. Jouw inzichten hebben we ons eigen gemaakt, geeft letterlijk duidelijkheid en rust voor zowel ons als de honden.
  We bevelen Robin zeker aan!

Reacties zijn gesloten.