Categoriearchief: Nieuw bericht / info

Donatie van Energie direct

Vandaag 20 februari 2020 kreeg ik een leuke donatie als verassing van het personeel van Energie direct voor Dogunderstanding.nl.
Namens deze weg wil ik hun heel hartelijk bedanken en hartelijke groeten van Robin Puijk
Dogunderstanding.nl Work in progress🤝🐶

Kerstgroet en vuurwerkangst bij honden

Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍‍♀🐕en beste hondenliefhebbers🙋‍♂🐕

De 1e foto dat spreekt wel voor zich dacht ik zo…Hoort er 1x bij toch???🙆‍♂️🐶🤝Met speciale dank aan Robert Schaafsma voor de digitale kerstkaarten🤝

Bij de 2e kan ik helpen bij dit soort problemen, Neem een kijkje op mijn website. dogunderstanding.nl ….Een klein stukje erover. Staat onder Grietje van Bolhuis-Kip.

Deze foto heb ik wat aangepast en is afkomstig van Grietje van Bolhuis-Kip. Ook een speciale dank voor jou Grietje🤝

klik op de beide foto’s om de tekst in totaliteit te kunnen zien en lezen.

Uiteraard mag de 2e foto worden gedeeld met alle hondenliefhebsters en beste hondenliefhebbers en andere bezoekers….

DOGUNDERSTANDING
Ik, Robin Puijk, ben de oprichter van Dog Understanding (Work in progress)* , ik ben sinds 2007 hondentrainer met veel ervaring en het leek mij leuk om met particuliere hondeneigenaren te gaan werken. Onder andere help ik bij…
Angst van de hond die aanvaring heeft gehad met een andere hond…*Vuurwerk*…Onweer…Mishandeling of plassen in huis.

                 

Vuurwerk….Firework

De jaarwisseling komen er weer aan.Dat is reuze gezellig voor jullie als mensen misschien maar… Voor onze meeste medemens en huisdieren is dat niet zo vanzelfsprekend. Dat komt door het vele vuurwerk.
Wat al vaak eerder word aangestoken als is toegestaan.

Met name de harde knallen die bij een hond onder andere 7x harder binnen komen. Vergelijkbaar als wij zonder gehoorbescherming vlakbij 5 meter van een straaljager die opstijgt of bij luidspeakerboxen staan van een popconcert.
En dan nog niet te spreken over al die lichtflitsen van al dat vuurwerk.

Vuurwerk hoort eenmaal bij deze traditie elk jaar maar weer…Maar laten we dan wel een beetje rekening houden voor onze medemens en de dieren om ons heen.

Dan word het voor iedereen een geweldige jaarwisseling 2019 -2020.

Hartelijke groeten van Robin Puijk oprichter van dogunderstanding.nl

New Year’s Eve is coming again. That is really nice for you as people, perhaps … For most of our fellow humans and pets, that is not so obvious. That is because of the many fireworks.
Which is often lit earlier than is allowed.

In particular, the loud bangs that come in for a dog, among other things, 7x harder. Similar if we are without hearing protection close to 5 meters from a fighter jet taking off or at loudspeaker boxes from a pop concert.
And not to mention all those flashes of light from all that fireworks.

Once a year fireworks are part of this tradition every year … But let’s take a little consideration for our fellow humans and the animals around us.

Then it will be a great New Year’s Eve for 2019-2020.

Kind regards from Robin Puijk, founder of dogunderstanding.nl

Abiant uitzendgroep uit Beilen (Drenthe) Sponsor Dogunderstanding

Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍‍♀🐕en beste hondenliefhebbers🙋‍♂🐕
Vandaag 1 van mijn sponsors Abiant uitzendgroep uit Beilen gaf mij een paar mooie cadeaus voor mijn bedrijf en ook voor mijn trouwe klanten.

Waaronder voor mijn eigen hond Flynn een heuse bidon en mijzelf zodat hij en ik lekker kunnen drinken na afloop van de inspanningen…zoals vandaag in de hondenspeeltuin in Beilen.

Dank je wel Erik Kramer namens Flynn en mij (Robin) Puijk dogunderstanding.nl

Fotoshoot en Asser-Courant

Lieve vriendinnen 😘💋🙍‍♀en beste vrienden🙋‍♂
Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍‍♀🐕en beste hondenliefhebbers🙋‍♂🐕

Bekeek gisteravond 20 augustus 2019 *had net mijn eten op. (had mij zelf getrakteerd op chinees eten i.v.m. mij mams haar verjaardag 88 jaar) *de Asser-Courant schrok van mijzelf 🙃😉😂🤣toen ik mijzelf zo groot zag afgebeeld😉😂🤣

Maar…Het is uit het oogpunt en belevenis van Flynn geschreven. Dat heeft Maurice Vos prachtig mooi geproterteerd groot compliment daarvoor.👏🤝👍

https://assercourant.nl/artikel/1040328/asser-hulphond-flynn-robin-heeft-mij-opgeleid.html

Nu ik toch complimenten weg geef ook voor Yolanda Visser de bekende fotografe uit Assen en omgeving. Die heeft voor Flynn en mij een mooie fotoshoot gemaakt. 👏🤝👍
Zal jullie wat laten zien.

Hond Zwezda

Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍‍♀️🐕en beste hondenliefhebbers🙋‍♂️🐕
Kijk hier word ik nou blij van als hondentrainer daar doe ik het tenslotte voor..zie onderstaande stukje.
Robin bedankt voor het helpen om Zwezda (een soms iets te enthousiaste dobermann van 3 jaar oud) weer focus te krijgen voor de baasjes. Zeker wanneer ze een kat ruikt of ziet. We zijn er nog niet, dit kost tijd, maar verwacht wel met de aanwijzingen en tips van Robin de komende periode de goede richting op gaat. Zodra wij weer ondersteuning nodig hebben, laten wij van ons horen Robin.👍
Graag gedaan leuk dat het goed gaat met Zwezda hartelijke groeten van Robin Puijk https://dogunderstanding.nl/
Doordat Flynn zo lief keek staat hij op de foto hahaha

5 juni 2019 Flynn is vandaag 9 jaar

Lieve vriendinnen 😘💋🙍en beste vrienden🙎‍♂️
Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍🐕en beste hondenliefhebbers.🐶🙎‍♂️

Vandaag 5 juni 2019 vier ik een feestje met mijn trouwe 4 voeter Flynn. Hij is 9 jaar. Toen hij ongeveer 9 weken oud was werd hij opgenomen in ons gezin. Hij zou een hulphond worden van een deelneemster of deelnemer.

Hij had alle dagen van de week goede zin en voerde gaande weg de commando’s goed uit. Het werd een heuse hulphond met maar liefs 50 handelingen.

Naar wie zou hij gaan??? 21 maart 2005 de lente begint iedereen blij het mooie weer en alles weer in blad en bloei en jonge dieren…Voor Pauline en mij de grootste nachtmerrie…Pauline hoorde na lang onderzoek je hebt MS op deze dag…

Om nu niet verder emotioneel te worden (Ben ik toch al) Flynn werd de hulphond van Pauline. Hij voerde zijn taken heel erg goed uit voor haar.

Na haar euthanasie van Pauline op 12 augustus 2015 is Flynn een goede demonstratie hond geworden bij mijn bedrijf. Dat op 6 mei 2017 officieel werd geopend door de burgemeester van Assen..Met de naam https://dogunderstanding.nl/

Zaterdag 22 september 2018 werd Dogs and Hugs opgericht samen met Herman Herman M Radix en mij.
Nu is Flynn een heuse knuffelhond. Geeft soms kleine demonstraties en geniet van alle aandacht dat jong en oud in welke hoedanigheid dan ook lekker die mensen weer een dienst bewijst.

In verband met de AVG norm geen foto’s van Dogs and Hugs om de privacy niet te schenden..

Fijne dag allemaal, liefs van Flynn en mij🐶🤓💋💋

6 mei 2017 – 6 mei 2019

Lieve vriendinnen en beste vrienden
Lieve hondenliefhebsters en beste hondenliefhebbers.

Vandaag 6 mei 2019 normale dag zullen jullie zeggen? Helemaal waar maar…Vandaag 2 jaar geleden werd mijn bedrijf Dogunderstanding (work in progress) officieel geopend op het Koopmansplein in Assen door Marco Out burger-vader/meester.

Dus toen Dogunderstanding (work in progress) die dag van start ging. Had ik op de dag van vandaag niet durven hopen. Dat dit zou uitgroeien tot een geweldig succes.
Ben ik superblij en trots in de mensen die in mij geloofde…Maar vooral de klanten en hun honden.

Want zeg nou eerlijk wat is niet mooier van je hobby je werk te maken.

Dus lieve vriendinnen en beste vrienden
Lieve hondenliefhebsters en beste hondenliefhebbers.
hartelijk dank en heel veel liefs van mij Robin (Puijk) oprichter Dogunderstanding (work in progress)

Van je hobby je werk maken

Lieve vriendinnen 😘💋🙍en beste vrienden🙎‍♂️
Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍🐕en beste hondenliefhebbers.🐶🙎‍♂️
 
Van je hobby je werk maken en dat deed ik, werd hondentrainer, al vanaf dinsdag 4 oktober 2016 bij de Kamer van Koophandel. Hier liet ik mij inschrijven en Zaterdag 6 mei 2017 werd Dogunderstanding officieel geopend door de burgemeester van Assen Marco Out.
 
Voor ik zover was had ik ruim daarvoor 10 jaar ervaring opgedaan bij een stichting voor hulphonden. Heb daar heel veel geleerd en met veel kennis op gedaan en nu met andere ervaringen en scholing erbij. Kan ik nu zeggen ik ben….
Een hondentrainer. 🐕😄
 
En dat doe ik met heel veel plezier…Mocht je na dit lezen denken ik kan je wel gebruiken. Of iemand anders klik op de onderstaande link 
 
 
https://dogunderstanding.nl/trainingen/
 
Hartelijke groeten van Robin (Puijk)

Tot ziens 2018 en welkom 2019

Lieve vriendinnen 😘💋🙍en beste vrienden🙎‍♂️
Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍🐕en beste hondenliefhebbers.🐶🙎‍♂️

Onder mijn titel ”Tot ziens 2018 en welkom 2019”  wil ik nog even kort terug kijken op mijn werk als hondentrainer bij mijn eigen bedrijf van Dog Understanding (Work in progress).

De trainingen van de meeste trainingen van de bestaande klanten met hun hond(en) zijn in 2018 succesvol afgerond. Voor sommige gaan we vanaf 15 januari 2019 weer verder.

Ook zullen er ongetwijfeld straks weer nieuwe hondeneigenaren en hun hond(en) zich aanmelden…Ook ontving ik heel veel positieve berichten op mijn website maar, ook op Facebook met  maar liefst 6000 vind ik leuks   !!!!! Sinds de officiële opening op het Koopmansplein op 6 mei 2017 door onze burgemeester van Assen Marco Out. (en inschrijving bij KvK = Kamer van Koophandel 4 oktober 2016 wereld dierendag)

Ook met mijn collega partner Herman Radix  en de vele vrijwilligers na de officiële opening met oud wethouder Albert Smit bij het verzorging tehuis de “Wijde Blik”  in Assen. Van Dogs and Hugs  op 22 september 2018.  Die Dogs and Hugs dit jaar dus 2019  een heuse stichting word met een anbi status…

We hebben zowel kinderen uit onze samenleving als onze ouderen al verschillende keren een mooie middag bezorgd. En als het aan ons ligt zullen er ongetwijfeld dit jaar weer knuffelrondes plaats vinden…

Mocht je meer  informatie willen weten over trainingen van je hond(en) klik op;

Trainingen

En wil je weten wat Dogs and Hugs inhoud klik dan op;

dogs and hugs