5 juni 2019 Flynn is vandaag 9 jaar

Lieve vriendinnen 😘💋🙍en beste vrienden🙎‍♂️
Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍🐕en beste hondenliefhebbers.🐶🙎‍♂️

Vandaag 5 juni 2019 vier ik een feestje met mijn trouwe 4 voeter Flynn. Hij is 9 jaar. Toen hij ongeveer 9 weken oud was werd hij opgenomen in ons gezin. Hij zou een hulphond worden van een deelneemster of deelnemer.

Hij had alle dagen van de week goede zin en voerde gaande weg de commando’s goed uit. Het werd een heuse hulphond met maar liefs 50 handelingen.

Naar wie zou hij gaan??? 21 maart 2005 de lente begint iedereen blij het mooie weer en alles weer in blad en bloei en jonge dieren…Voor Pauline en mij de grootste nachtmerrie…Pauline hoorde na lang onderzoek je hebt MS op deze dag…

Om nu niet verder emotioneel te worden (Ben ik toch al) Flynn werd de hulphond van Pauline. Hij voerde zijn taken heel erg goed uit voor haar.

Na haar euthanasie van Pauline op 12 augustus 2015 is Flynn een goede demonstratie hond geworden bij mijn bedrijf. Dat op 6 mei 2017 officieel werd geopend door de burgemeester van Assen..Met de naam https://dogunderstanding.nl/

Zaterdag 22 september 2018 werd Dogs and Hugs opgericht samen met Herman Herman M Radix en mij.
Nu is Flynn een heuse knuffelhond. Geeft soms kleine demonstraties en geniet van alle aandacht dat jong en oud in welke hoedanigheid dan ook lekker die mensen weer een dienst bewijst.

In verband met de AVG norm geen foto’s van Dogs and Hugs om de privacy niet te schenden..

Fijne dag allemaal, liefs van Flynn en mij🐶🤓💋💋