Team App

Om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Herman Radix een eigen team app aangemaakt voor Dog Understanding.

Via de team app zal ik  regelmatig mijn  ervaringen n.a.v. de   trainingen en tips met jullie delen. Hier kun je zelf  ook terecht voor vragen, opmerkingen e.d.

Aanmelden is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ga hiervoor naar onderstaande link.

De team app wordt ook door Herman bij gehouden, zodat je altijd op de hoogte kunt blijven van alle actuele ontwikkelingen, die ik via de team app deel.

Schroom  niet om je aan te melden bij de team app, ik wil graag iedere hondenbezitter helpen om zijn of haar hond beter te leren begrijpen en mogelijke problemen op te lossen.

Op deze website kun je je aanmelden voor de team app. Volg de stappen op de website en je kunt mij overal en altijd volgen.

https://www.teamapp.com/clubs/search?utf8=%E2%9C%93&q=dog+understanding

  • daarna klikt u op button nieuws , dan ziet u plots de tekst staan om meerdere items te bekijken , aanmelding : SIGN UP   ( aanklikken)                ( midden op het scherm)  hierna uw gegevens invullen , dan submit.

Mocht bovenstaande link niet werken neem dan volgende link volledig over in de adresbalk van uw browser: https://dogunderstanding.teamapp.com

Bij aanmeld- problemen dit te melden bij info@dogunderstanding.nl