SUCCESVOL EVENEMENT KOOPMANSPLEIN

Zaterdag 6 mei 2017 was het dan zover, het lang verwachte evenement voor de officiële opening van mijn bedrijf! Locatie: Koopmansplein in het centrum van de stad Assen.

Asser courant © Rene Legerstee

De burgemeester van Assen, de heer Marco Out, sprak tijdens het evenement lovende woorden uit over mij en mijn bedrijf.

Asser courant © Rene Legerstee

En hielp mij daarna om het bedrijf officieel te openen door het oplaten van een aantal ballonnen met daaraan vast gebonden mijn visitekaartjes van Dog Understanding work in progress.

Na dit officiële gedeelte van de dag konden de festiviteiten dan echt beginnen. Gedurende de dag heb ik vele demonstraties mogen geven. Niet alleen met Flynn (mijn eigen knuffelhond)

Asser courant © Rene Legerstee

Maar ook met de honden van bezoekers heb ik veel dingen kunnen laten zien. Hoe je met eenvoudige dingen je lieve viervoeter de hond kan aanleren.

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Verder alle andere mensen die mij geholpen hebben met onder andere het logo van ”Dog Understanding” Melissa Stavast en Lizette Albronda maar ook de  pakkende naam ”Dog Understanding work in progress” door Erika Snijder en webmakers Mindert Aardema en Bjorn Eizenga en  Herman Radix mijn  goede vriend die heel veel achter de schermen doet, En Didi Dresscher voor tekst bewerkingen en Bart de Nes voor de geluidsinstallatie werden verrast met een bloemetje.

Allemaal heel erg bedankt voor deze bijzondere mooie dag…Want dat was het zeker!