Tot ziens 2018 en welkom 2019

Lieve vriendinnen 😘💋🙍en beste vrienden🙎‍♂️
Lieve hondenliefhebsters 😘💋🙍🐕en beste hondenliefhebbers.🐶🙎‍♂️

Onder mijn titel ”Tot ziens 2018 en welkom 2019”  wil ik nog even kort terug kijken op mijn werk als hondentrainer bij mijn eigen bedrijf van Dog Understanding (Work in progress).

De trainingen van de meeste trainingen van de bestaande klanten met hun hond(en) zijn in 2018 succesvol afgerond. Voor sommige gaan we vanaf 15 januari 2019 weer verder.

Ook zullen er ongetwijfeld straks weer nieuwe hondeneigenaren en hun hond(en) zich aanmelden…Ook ontving ik heel veel positieve berichten op mijn website maar, ook op Facebook met  maar liefst 6000 vind ik leuks   !!!!! Sinds de officiële opening op het Koopmansplein op 6 mei 2017 door onze burgemeester van Assen Marco Out. (en inschrijving bij KvK = Kamer van Koophandel 4 oktober 2016 wereld dierendag)

Ook met mijn collega partner Herman Radix  en de vele vrijwilligers na de officiële opening met oud wethouder Albert Smit bij het verzorging tehuis de “Wijde Blik”  in Assen. Van Dogs and Hugs  op 22 september 2018.  Die Dogs and Hugs dit jaar dus 2019  een heuse stichting word met een anbi status…

We hebben zowel kinderen uit onze samenleving als onze ouderen al verschillende keren een mooie middag bezorgd. En als het aan ons ligt zullen er ongetwijfeld dit jaar weer knuffelrondes plaats vinden…

Mocht je meer  informatie willen weten over trainingen van je hond(en) klik op;

Trainingen

En wil je weten wat Dogs and Hugs inhoud klik dan op;

dogs and hugs