Oprichter Robin Puijk

Robin Puijk

Ik ben de oprichter van Dog Understanding (Work in progress)*, en ik ben sinds 2007 hondentrainer met veel jaren ervaring en het leek mij leuk om met particuliere hondeneigenaren te gaan werken.

“Vaak spraken mensen mij er al op aan hoe rustig mijn hond is :
. . . mijn hond trekt zo aan de riem hoe komt het dat jouw hond dit niet doet Robin Puijk”. . .  ? “

Ik gaf ze dan tips en bedacht hoe ik mijn ervaringen met andere hondenliefhebbers kon delen.  Kan ik deze mensen niet helpen? En het ‘probleem’ bij de bron, dus bij de mensen thuis, aanpakken? Dit alles in de eigen omgeving. Veilig en vertrouwd voor zowel de hond als zijn baasje.

Ook tijdens vakanties (bijvoorbeeld in Griekenland, zie foto) deelde ik mijn ervaringen met anderen. Nu kan ik dit via Dog Understanding  nog meer en  gerichter gaan doen.

Heb je vragen neem dan gerust contact met me op!

Snuffelstage

Daarom ook kan Dog Understanding benaderd worden voor leerlingen van het V.M.B.O.  die op zoek zijn naar een  snuffelstageplek  op het gebied van het omgaan met en het opvoeden van honden.

Van honden die wat gedragsproblemen hebben zoals blaffen, niet luisteren, trekken aan de lijn. Je kunt van mij leren hoe je met dit soort honden omgaat, hoe je ze dit ongewenst gedrag afleert.

Dit gebeurt op een hond-vriendelijke, positieve manier! Hou je van honden en zou je graag met ze werken? Meld je dan bij mij aan via  ”contact” (button bovenaan) aan te klikken.

Om contact met mij op te nemen voor je hond e/o meerdere honden kun je gebruik maken van een van de  de menu-knoppen bovenin.
( ‘Intakelijst”   of “contact” ) .

Ik geef trainingen op  maandag,dinsdag, woensdag , donderdagmiddag vanaf 14.00u. en vrijdag

©   5 april 2018

Leer je hond te begrijpen