Trainingen

Door mijn jarenlange ervaringen, vooral met hulphonden, geef ik de voorkeur aan individuele trainingen. Voor pups is een groepstraining prima (socialisatie van uw pup) maar vooral voor wat oudere honden of honden met gedragsproblemen, kan dit averechts werken. De trainer moet zijn aandacht over alle deelnemers verdelen en kan daardoor mogelijk niet voldoende of niet de juiste aandacht aan u en uw hond geven. Juist op het moment dat u en uw hond in de moeilijkste periode zitten!

Individuele hondentraining

In principe begin ik altijd eerst met een individuele hondentraining bij u thuis. Tijdens deze individuele hondentraining kan ik uw hond in zijn veilige omgeving observeren en hem daarna het gewenste gedrag aanleren. Pas wanneer ik ervan overtuigd ben dat zowel u als uw hond er klaar voor zijn en een hondentraining in groepsverband nog wat kan toevoegen aan de leercurve van uw hond kunnen we de groepshondentraining overwegen.

Hondentraining in groepsverband

De trainingen in groepsverband vinden plaats in relatief kleine groepen. Door de groepen niet groter dan 4 honden met hun baasje te laten zijn kan ik voldoende aandacht aan iedere hond en baas geven.

Tarieven maandag t/m vrijdag
 • Individuele training  1,5 uur:
  € 32,50 euro per deelnemer/hond
 • Strippenkaart 5x individuele training:
  € 155,00 euro per deelnemer/hond
Tarieven zaterdag
 • Individuele training  1,5 uur:
   € 40,00 euro per deelnemer/hond
 • Strippenkaart 5x individuele training:
  € 192,50 per deelnemer/hond
Tarieven zondag
 • Individuele training  1,5 uur:
  € 50,00 euro per deelnemer/hond
 • Strippenkaart 5x individuele training:
  € 242,50 per deelnemer/hond

De geldigheid van een strippenkaart is 1 jaar na afgifte.
Er vindt geen restitutie van de strippenkaart plaats, indien u besluit eerder te stoppen met de trainingen. Strippenkaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. En met de aanschaf van een strippenkaart bent u als klant voordeliger uit.

Bovengenoemde bedragen zijn gebaseerd op trainingen in Assen. Voor trainingen buiten Assen brengen wij een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer in rekening. Door middel van het invullen van de  intakelijst, wordt er contact met u opgenomen. Door deze ingevulde intakelijst krijg ik alvast een beeld van het gedrag van uw hond.
Ook kan er daardoor beter gekeken worden, welke mogelijke oplossing er geboden kan worden.  

Leer je hond te begrijpen